Uw winkelwagen is leeg!

Bryse Wilson krijgt de eerste Major League-start en Braves richt

21-08-2018 0
De Braves beginnen een drie-game-serie in de Steel City vanavond, en zullen een gnarly vier-game sweep achter zich laten. Na in het weekend grotendeels door de Rockies gemolesteerd te zijn, zullen de Braves zich keren naar het harde gooien van Righty prospect Bryse Wilson om vannacht te beginnen tegen de Pirates, want hij werd vandaag opgeroepen van AAA om zijn eerste Major League-start te maken. Hij vervoegt Mike Soroka en Kolby Allard als de derde 20-jarige Braves-pitcher om zijn Major League-debuut te maken in 2018.
 
Als Wilson en de Braves hun verliezende weg gaan keren en een W plaatsen op maandagavond, doen ze het achter de kracht van de volgende opstelling.
 
Er is een beetje een ander gevoel voor de volgorde van vanavond, terwijl Ender Inciarte in de twee slots springt en Ozzie Albies naar de zesde plaats zakt. Dansby Swanson komt terug van zijn vrije dag en keert terug op zijn normale plek om 8 uur.
 
Aangezien Pirates-starter Chris Archer het grootste deel van zijn carrière bij de Tampa Bay Rays doorbracht en beperkte zichtbaarheid had aan de Braves, hebben slechts drie Braves hem ooit te verduren gehad. Slechts twee van hen - Nick Markakis en Kurt Suzuki - staan ​​in de basisopstelling. Noch Markakis, noch Suzuki hebben het bijzonder goed met hem gedaan, met Kakes die .182 / .250 / .182 / .432 over 11 plaatverschijningen versloeg, en Suzuki ging 0-uit-1 met een vrije loop.