Uw winkelwagen is leeg!

Cincinnati Reds reliever Amir Garrett kan volgende week terugker

07-09-2018 0
Amir Garrett heeft niet veel velden gegooid sinds hij op de 10-daagse lijst met mensen met een handicap werd geplaatst, maar zijn gewonde linkervoet voelde zich beter na het gooien van een bullpen sessie op donderdagmiddag.
 
Garrett, de linkshandige reliever van de Reds, is sinds 25 augustus niet meer in een wedstrijd verschenen vanwege een blauwe plek in zijn linkervoet.
 
"We hopen hem volgende week vroeg beschikbaar te hebben om in games te pitchen," zei interim-manager Reds Jim Riggleman. "Hij voelt zich veel beter."
 
Garrett, die op de tweede plaats staat in het team met 58 relief-optredens, bezat een 7.20 ERA in 10 innings na de All-Star Break.
 
"Elke keer dat ik mijn voet raak of als ik van het rubber afkom, draai de voet," zei Garrett. "Het is nu een stuk beter dus, hopelijk, in de komende dagen ben ik daar. Ik wil graag terugkeren en het team helpen winnen en kijken waar het naar toe gaat. "
 
Met Garrett geblesseerd en Cody Reed in de startrotatie, hebben de Reds slechts één linkshandige reliever in hun bullpen: Wandy Peralta.
 
'Hopelijk ben ik daar de komende dagen,' zei Garrett. "Ik ben het zat om buiten te zitten. Ik vind het niet leuk. "
 
Meer: Cincinnati Reds-spelers zeggen dat Downtown shooting dicht bij huis valt
 
WISLER TERUG IN THUIS STAAT: Reds reliever Matt Wisler, overgenomen in de handel van Adam Duvall en vorige week belde, groeide op in Bryan, Ohio, ongeveer drie uur ten noorden van Cincinnati.
 
"Eigenlijk, Indianen alleen vanwege het feit dat ze op onze thuisradio zaten," zei Wisler. "Ze speelden elke avond Indianen-spellen. Ik ben opgegroeid met het luisteren naar die spellen. Dat is wie ik werd een fan van opgroeien. Ik denk dat mijn stad wel heel wat Reds-fans heeft. '
 
Donderdag betrad, gooide Wisler drie puntloze innings met de Reds na het opnemen van een 1.83 ERA op Triple-A Louisville. Hij had een 5.27 ERA in 74 carrière-optredens bij de Atlanta Braves voordat hij in juli werd verhandeld.
 
Uit de minor league-opties volgend jaar, wil Wisler bewijzen dat hij kan blijven op Major League-niveau.
 
"Ik denk dat dit een goede maand is voor mij," zei de 25-jarige Wisler. "Vanzelfsprekend heb ik in mijn carrière een paar hele goede ups en een paar hele slechte tijden meegemaakt. Dit is de laatste maand, hopelijk kan ik hier naar voren komen en bewijzen dat ik het nog steeds in de grote divisies kan doen en kijken wat er volgend jaar gaat gebeuren. "