Uw winkelwagen is leeg!

Cleveland Indians: welke teams zouden zich all-in op Indians aan

07-11-2018 0
Als de rapporten waar zijn, zijn er waarschijnlijk veel teams die de front office van Cleveland Indians bellen om naar grote namen te informeren. We zien wie die teams zouden kunnen zijn.
 
Afscheid nemen is moeilijk, maar de Cleveland-indianen zouden dat snel genoeg kunnen doen. Met berichten die cirkelen dat bijna iedereen in het team op het punt staat te grijpen, is de front office van de Indiërs waarschijnlijk druk met veel telefoontjes.
 
Er zijn kanshebbers en rebuilding teams die serieus kijken naar hoe ze dit Indians-rooster kunnen ontleden. Natuurlijk proberen de Indiërs om prospects en keuzes te maken die dit team kunnen helpen om relevant te blijven, maar het gaat ten koste van bekende namen.
 
Met de beladen kamer van kruiken die ze hebben, inclusief Carlos Carrasco met een teamvriendelijk contract, zou dat waarschijnlijk de plek zijn waar teams beginnen te kijken.
 
Seattle Mariners en Los Angeles Angels
 
Dit zijn twee teams die aan de vooravond staan ​​in het AL Westen. Ze hebben heel veel heel goede delen, maar beide teams missen diepgang in hun rotatie. De Mariners hebben een aantal respectabele armen in hun rotatie, maar het toevoegen van iemand als Trevor Bauer of Mike Clevinger zou hen een enorme duw geven. Het zou zelfs genoeg kunnen zijn om de droogte na het seizoen te beëindigen.
 
De engelen missen een echte aas in hun rotatie. Ze beschouwen me als een van de teams die Corey Kluber eens goed zouden bekijken. Kluber zou ervoor zorgen dat de Angels zich echt bedreigd voelen, vooral met een paar van de ongelooflijke talenten die ze hebben op het gebied van defensie.
 
New York Yankees
 
Ik zou waarschijnlijk ziek zijn als ik een van de geliefde Indiërs-spelers naar de Yankees zou zien vertrekken, maar het is niet uit den boze. De Indianen zouden hun sterspelers ruilen voor een wasmachine zoals de Marlijnen deden. Toch zijn de Yankees wellicht geïnteresseerd in een aantal roterende delen van de Indianen. Het zou hen zeker helpen bij hun streven naar de Red Sox.
 
Ze kunnen ook kijken naar de Tribe bullpen als de wil van Brad Hand en Nick Goody beschikbaar zijn. Een van de weinige dingen die dit verleidelijk maken is dat de Yankees een goed boerenstelsel hebben en Cleveland wat jong talent kunnen sturen.