Uw winkelwagen is leeg!

D-Backs Denken Groot met Potentieel Nieuwe Ballpark

21-11-2019 0
Er zijn details opgedoken over wat de Diamondbacks in Arizona zouden willen in een nieuw ballpark-project, waaruit een gedurfde visie blijkt over hoe het team zijn langetermijnfaciliteitssituatie zou kunnen oplossen.
 
Het eigendom van D-Backs evalueert de toekomst van de organisatie sinds het bereiken van een overeenkomst met Maricopa County om een ​​nieuw huis te zoeken in mei 2018, een deal die te wijten was aan ontevredenheid over hoe Chase Field werd beheerd en onderhouden. Sindsdien is de organisatie grotendeels stil geweest in de voortgang van de planning van haar faciliteiten, maar details die deze week in een rapport van de Republiek Arizona aan het licht zijn gekomen, schetsen enkele van de doelstellingen die deel zouden kunnen uitmaken van een nieuw ballparkplan.
 
De wensenlijst voor een nieuwe marge, die vorig jaar werd gedeeld met ambtenaren in de voorstad Las Vegas in Henderson, vraagt ​​in wezen om een ​​marge met intrekbaar dak gebouwd met een intiemer ontwerp dan Chase Field en een uitgestrekte ontwikkeling voor gemengd gebruik. Binnen die ontwikkeling zijn voorzieningen zoals winkels, restaurants, kantoren en wooneenheden, plus een concertzaal met 5.000 zitplaatsen die wordt aangestuurd door de D-Backs.
 
Gezien het feit dat de wensenlijst brede reeksen voor de reikwijdte van het project schetst - zoals 45-70 acres voor ontwikkeling voor gemengd gebruik - lijkt het erop dat de cijfers kunnen veranderen naarmate de onderhandelingen zich ontvouwen. Bovendien is het vermeldenswaard dat de wensenlijst zelf niet neerkomt op een verplichting om een ​​nieuw ballenpark te bouwen, en de D-Backs zijn niet uitgekomen en hebben het idee van een Chase Field-renovatie publiekelijk verworpen.
 
Toch zou elke renovatie van Chase Field uitdagingen met zich meebrengen. De uitgestrekte voetafdruk van de marge is een opmerkelijk nadeel, en de D-Backs zouden een manier moeten vinden om de faciliteit intiemer te maken. Onderdeel van die strategie zou zeker zijn dat Chase Field's zitcapaciteit van 48.519 wordt teruggeschroefd ten gunste van meer sociale / groepsruimtes, maar de D-Backs hebben met name opgeroepen tot een nieuwe marge met een iets kleinere voetafdruk dan Chase Field - minstens 20 hectare voor een nieuwe marge, vergeleken met de voetafdruk van Chase Field van ongeveer 25 hectare - en elke poging om de huidige faciliteit te verkleinen zou waarschijnlijk uitgebreide bouwmaatregelen vereisen, als het zelfs mogelijk is.
 
Verder is het de vraag of het team voldoende land in het gebied rond Chase Field kan verzamelen om de visie op nieuwe ontwikkeling te vervullen. Hoewel er potentieel is voor het team om te werken met wat omringend land in het centrum van Phoenix, zou een ontwikkeling voor gemengd gebruik rond een gerenoveerd Chase Field waarschijnlijk op een veel kleinere schaal worden voltooid dan de onderkant van het bereik in de D-Backs 'verlanglijstje.
 
Zoals opgemerkt, hebben de D-Backs gesprekken gehad met ambtenaren van Henderson, die een ballpark met intrekbaar dak hadden opgezet, omringd door nieuwe ontwikkelingen. Alle aanwijzingen zijn echter dat gesprekken tussen de twee partijen tot stilstand zijn gekomen en dat de D-Backs geen ouvertures buiten Arizona overwegen.
 
Blijven in de Vallei van de Zon kan levensvatbaar zijn, waarbij East Valley misschien een wenselijke optie is. Land is beschikbaar voor een nieuwe marge en gemengd gebruik met gemakkelijke toegang tot de snelweg, en de D-Backs zijn al partners met de Salt River Pima-Maricopa Indian Community op Salt River Fields in Talking Stick, het trainingscentrum voor de lente van het team, en misschien zou de stam op een bepaald niveau een gewillige partner zijn op een MLB-terrein.
 
Politiek gezien zouden er uitdagingen zijn voor het verkrijgen van publieke financiering voor een nieuwe marge, vooral gezien andere faciliteitsproblemen in de Vallei van de Zon: de stad Phoenix heeft al 150 miljoen dollar uit haar sportfaciliteitenfonds vastgelegd om Talking Stick Resort Arena te renoveren - de thuisbasis van de NBA's Suns - en de NHL's Arizona Coyotes zullen naar verwachting uiteindelijk een arenaonderzoek starten onder nieuwe meerderheidsaandeelhouder Alex Meruelo. Het idee van publiek geld in een of andere vorm moet echter niet volledig worden verworpen, vooral niet met het besluit van het Hooggerechtshof eerder dit jaar om de wettigheid van het gebruik van een autohuurtoeslag in de provincies Maricopa en Pima te handhaven om sportfaciliteiten te financieren.