Uw winkelwagen is leeg!

Daniel Descalso van Diamondbacks om meer actie in stretch te zie

12-09-2018 0
DENVER - Daniel Descalso stond in de Diamondbacks-line-up op het tweede honk voor de vierde opeenvolgende wedstrijd op maandagavond, een trend die manager Torey Lovullo zei zal doorgaan en zal waarschijnlijk ten koste gaan van Ketel Marte.
 
"Ik heb het gevoel dat hij ongelofelijke at-bats heeft," zei Lovullo. "Hij dikker in het midden van onze line-up en hij houdt van deze tijd van het jaar. Hij heeft een goede mindset. Hij is in deze omgeving voor ons geweest. Dus ja, je zult een klein beetje meer van hem gaan zien. "
 
Hoewel zijn productie de laatste weken is afgenomen, is Descalso duidelijk de betere optie vanuit een offensief standpunt. Hij heeft .248 / .365 / .448 tot en met 384 plaatverschijnselen gescoord en is zeer productief geweest op belangrijke plaatsen door een .311 / .403 / .639-lijn te plaatsen in situaties met hoge leverage.
 
Marte heeft ondertussen het hele seizoen ups en downs gehad. Hij was grotendeels onproductief gedurende de eerste twee maanden van het seizoen, schommelde in juni en juli en is sinds augustus weer ingestort.
 
Gegeven dat Marte de veel betere verdediger is - hij zal waarschijnlijk zijn weg vinden op het veld als een verdedigende vervanger laat in de wedstrijd - enigszins gecompliceerd de beslissing voor de Diamondbacks, een team gebouwd rond hun pitching en verdediging. Maar Lovullo vond de behoefte aan meer offensieve productie te groot.
 
"Je hebt de (kwaliteit) at-bats nodig en je moet punten scoren," zei Lovullo. "Vooral hier (Coors Field) en, ik weet het, naar Houston, twee zeer offensieve teams. Het is geen race naar vijf (runs); het is waarschijnlijk een race naar 10 wanneer je tegen deze twee teams speelt. "
 
Lovullo zei dat hij met Marte sprak over de verandering in rol tijdens de voorgaande serie tegen de Braves, waarbij hij opmerkte dat Marte het niet leuk vond om het nieuws te horen, maar dat hij het goed vond.
 
"Hij zal doorgaan met starten, het gaat Daniel een paar meer geven dan hij gehad heeft," zei Lovullo. "Maar hij haalde zijn schouders op en zei dat hij begripvol is en dat hij het niet leuk vindt, maar dat hij zal doorgaan en elke dag zal verbeteren wat hij kan."
 
Terwijl andere clubs rond de majors bewegingen maakten om hun selectie te vergroten vóór de deadline van 31 augustus, bleven de Diamondbacks kloppen.
 
General Manager Mike Hazen zei dat de beslissing neerkwam op een goed gevoel over zijn selectie en dat hij geen hoge prijzen wilde betalen in de handel voor spelers die waarschijnlijk een kleine rol spelen.
 
"Als je geen mogelijkheid kunt creëren waarbij je een man koopt die elke dag voor je gaat spelen, wordt die vraagprijs anders," zei Hazen. "Alles wordt een luxe, wat geweldig is; je wilt altijd zoveel luxe verzamelen als je kunt. Maar we hadden geen zin (een deal was het waard) voor waar de vraag was voor bepaalde dingen (gegeven) wat we hen zouden vragen te doen. "
 
Hazen bagatelliseerde ook de waarschijnlijke impact van een knuppel op de bank.
 
"Ik heb nog steeds niet toegeschreven aan - ja, ik heb hier misschien ongelijk in gevonden - dat de splitsing neerkomt op een pinch-hit at-bat in de negende inning van een wedstrijd op de voorlaatste speeldag van het seizoen , "Zei Hazen. "Ik schrijf meer toe aan de negen jongens die we daar elke dag inzetten en de jongens die we elke dag omhelzen en matchen met die jongens, zullen leiden tot meer overwinningen en verliezen dan de man die naar buiten zal komen om te winnen. een pinch-hit at-bat in een specifieke matchup. "