Uw winkelwagen is leeg!

Early Spring Outfield-discussies

29-02-2020 0
Het zal niet lang duren voordat dingen in het outfield een beetje interessanter worden voor de Baltimore Orioles. Met een aantal voormalige topperspectieven al in de mix voor het starten van banen en een paar meer voor de nabije toekomst, laten we een paar vroege voorjaarsnotities uit het outfield in Sarasota inventariseren.
 
Eerst een kijkje in het geprojecteerde startveld, kom op Opening Day. Tenzij er een grote opschudding is, zijn de vroege favorieten om op Opening Day in het outfield te beginnen Trey Mancini in het rechter veld, Austin Hays in het midden en Anthony Santander in het linker veld. Het is misschien geen elite-outfield, maar het is veel verbeterd ten opzichte van wat we de meeste nachten op Camden Yards zagen.
 
Orioles-manager Brandon Hyde heeft verklaard dat Hays in aanmerking komt voor de openingsplek in de line-up zodra het reguliere seizoen begint honkbal Baltimore Orioles Heren kleding. Hoewel Hays misschien geen ideale leadoff-man is, bevat deze line-up geen typische leadoff hitter-types. Hays trekt niet veel wandelingen, maar hij heeft wel de contactvaardigheden en snelheid om dingen interessant te maken. Af en toe een lead-run home run doet geen pijn om wat opwinding toe te voegen voordat de dingen uiteindelijk in games afbrokkelen.
 
Santander moet dit voorjaar nog in het outfield verschijnen, maar het is slechts een voorzorgsmaatregel. Er lijkt nog geen reden tot bezorgdheid te zijn, ondanks wat sommigen onlangs hebben laten doorschemeren.
 
Nu DJ Stewart nog herstellende is van een enkeloperatie en Cedric Mullins zichzelf opnieuw moet bewijzen voordat hij een startbaan krijgt, ondervindt Santander niet veel concurrentie voor de startende linkerveldbaan. Dwight Smith Jr. zit in de mix, maar zijn verdediging blijft gruwelijk. Hij rangschikte zich als een van de top vijf van slechtste verdedigende outfielders in alle honkbal vorig seizoen en zijn voorjaarsprestaties waren veel van hetzelfde, ondanks een fatsoenlijke knuppel.
 
Over Mullins gesproken, de schakelende outfielder heeft dit voorjaar al drie gestolen honken. Tot zijn vleermuis komt, kan Mullins nog steeds waarde bieden als hij op het actieve roster staat. Als defensieve vervanger in de late game of pinch-runner in nauwe situaties, kan Mullins dingen interessant maken met zijn snelheid en verdedigende vaardigheden.