Uw winkelwagen is leeg!

Kyle Wright klaar voor uitbraak in 2020

06-02-2020 0
Misschien is een van de grootste vragen voor de Atlanta Braves die het seizoen 2020 ingaan, de startrotatie.
 
Mike Soroka en Cole Hamels zijn de enige twee waar we vrij zeker van zijn in termen van weten wat we zullen krijgen.
 
Ik heb het gevoel dat we de 2018- en eind 2019-versie van Mike Foltynewicz gaan krijgen, maar dat is nog steeds een vraagteken.
 
En ik heb er alle vertrouwen in dat Max Fried zal laten zien dat hij een top van de rotatie-pitcher is in 2020, maar er is enige onzekerheid daar.
 
Maar de vijfde plek ligt zeker voor het grijpen, en Kyle Wright krijgt alle gelegenheid om die plek te pakken en te bewijzen dat hij nog steeds een elite-speler is. Ik bedoel, hij wordt om een ​​reden nog steeds als een van de top 50 in honkbal beschouwd.
 
De Braves namen hem vijfde in het MLB Draft 2017 en velen hebben hem gezien als een toekomstige top van de rotatie werper.
 
In zijn eerste drie seizoenen bij de minderjarigen ging hij zeker die kant op met een ERA rond 3 in zijn eerste 150 innings als een pro.
 
Atlanta haastte hem in 2018 en hij hield zijn eigen over 6 innings. En toen werd hij in de startrotatie geduwd om het seizoen 2019 te starten vanwege blessures en ging het niet goed.
 
Maar sommigen van jullie hebben misschien niet gemerkt hoe goed Wright gooide in de tweede helft van 2019.
 
In zijn laatste 12 starts in Triple-A Gwinnett plaatste hij een 2.57 ERA in 73.2 innings met 86 strikeouts en 22 vier wijd. Hij gooide 6 innings of meer in negen van die 12 starts en ging slechts eenmaal minder dan 5 innings.
 
Wright werd in september teruggeroepen naar Atlanta en gooide heel goed uit de bullpen en stond slechts 1 verdiend punt toe op 2 hits en 0 wandelingen over 3 innings met 4 strikeouts.
 
Ik zou niet teveel voorraad aan die septembercijfers toevoegen, omdat ze zich in een situatie met lage leverage buiten de bullpen bevonden, maar die cijfers in Triple-A zijn zeker bemoedigend.
 
Er is nog nooit sprake geweest van Wright's spullen met een fastball uit de jaren 90 en een plus-schuifregelaar om mee te gaan met een curveball en verandering.
 
Zelfs toen hij terugging naar zijn juniorjaar op de universiteit, worstelde hij met zijn commando, en dat is verhoogd telkens wanneer hij de grote competities bereikt met 19 vrije lopen in slechts 25.2 Major League-innings.
 
Als hij dat onder controle kan krijgen en terug kan komen naar zijn BB / 9-norm in de minderjarigen van 3, dan denk ik dat we hem die top van de rotatie-werper zien worden.