Uw winkelwagen is leeg!

Longtime Arizona Diamondbacks-reliever Brad Ziegler kondigt pens

11-10-2018 0
Veteraan opluchting werper Brad Ziegler, die twee stints had met de Diamondbacks, kondigde woensdag afscheid van het honkbal.
 
Ziegler, die het nieuws aankondigde via Twitter op zijn 39e verjaardag, gooide delen van zeven seizoenen met de Diamondbacks en stelde een 22-12 record samen om te gaan met een 2.57 ERA en 62 saves.
 
Ziegler werd dit seizoen genoemd naar het 20-jarig jubileumteam van de club voordat het werd overgenomen door de Diamondbacks tijdens de handelsdeadline van dit jaar. Hij ging dit seizoen 1-1 gelijk met een 3.74 ERA in 29 wedstrijden in Arizona.
 
"De dagelijkse sleur heeft een tol geëist van mijn lichaam", schreef Ziegler in de boodschap. "Er waren de afgelopen twee seizoenen echt zware tijden waarin ik me afvroeg of ik fysiek kon blijven doen wat nodig was om op het veld te blijven en of ik zelfs kon blijven presteren op het niveau dat ik had.
 
"En ik kan de Dbacks bedanken voor het feit dat ze me een kans hebben gegeven om spannende, zinvolle spellen uit te proberen en mezelf te bewijzen dat ik niet uit het spel zou worden geduwd omdat ik niet meer kon concurreren - ik loop weg, wetend dat ik het nog steeds kan. '
 
In zijn bericht op Twitter noemde Ziegler zijn divisietitels met de Diamondbacks (2011) en Boston Red Sox (2013) enkele hoogtepunten uit zijn carrière. Een mid season-acquisitie door de Diamondbacks in het seizoen 2011, Ziegler publiceerde een 1.74 ERA in 23 wedstrijden.
 
"Play-off honkbal is ongelooflijk", schreef Ziegler.
 
Ziegler ging verder met zijn bescheiden begin in de professionele rangen, waaronder het worden vrijgelaten van zijn eerste voorjaarstraining voordat hij uiteindelijk zijn carrière begon bij de Oakland-atletiek.
 
"Ik voelde op dat moment letterlijk dat mijn profcarrière slechts een jaar of twee van het einde af was, wetend dat 'die jongens' zelden worden opgeroepen en meestal alleen maar als roostervullers worden gebruikt bij de minderjarigen, 'schreef Ziegler. "Twee jaar later werd mijn droom eindelijk werkelijkheid - maar ik wist dat mijn verblijf tijdelijk zou kunnen zijn.
 
"Dus mijn grootste doel was om van elke minuut te genieten en het een moeilijke beslissing te maken om me naar beneden te sturen als die tijd aanbrak. Tien jaar later heb ik het geluk dat ik op mijn voorwaarden uit de wedstrijd kan stappen zonder ooit naar de minderjarigen te zijn teruggestuurd. '
 
Ziegler begon zijn MLB-loopbaan met 39 opeenvolgende puntloze innings, iets wat Ziegler in zijn bericht noemde, en eindigde met een 2.75 ERA in 265 uitstapuitstappen en 105 saves.