Uw winkelwagen is leeg!

Recente reacties van Bryce Harper kunnen goed nieuws zijn voor P

27-09-2018 0
Alle ogen zijn gericht op de Philadelphia Phillies en een handvol andere teams dit buiten het seizoen om te zien of ze Bryce Harper kunnen overtuigen om voor 2019 aan boord te komen.
 
Terwijl de Philadelphia Phillies hun zesde verlies op rij afleggen en proberen het seizoen positief af te sluiten door boven .500 te eindigen, zal het team van Gabe Kapler zich snel gaan concentreren op wat het seizoen 2019 in petto heeft, inclusief potentiële gratis agenten.
 
Geloof het of niet, een van die vrije agenten zou Bryce Harper kunnen zijn, zelfs als het op dit punt een absoluut lang schot lijkt.
 
In de afgelopen paar maanden hebben de Phillies hun naam genoemd in hetzelfde gesprek als grote naamloze agenten om te zijn zoals Harper en Manny Machado, voornamelijk vanwege het feit dat ze het grote geld te besteden hebben.
 
Een paar jaar geleden werd Philadelphia niet beschouwd als een van de belangrijkste bestemmingen voor belangrijke vrije agenten om te ondertekenen wanneer alle jaren bestonden uit worstelingen, maar dat veranderde allemaal in 2018.
 
Niet alleen deden de Phillies voor het seizoen 2018 een plons in free agency door Carlos Santana en Jake Arrieta te ondertekenen, maar ook werd het team een ​​verrassingscompetent in de National League, dat is natuurlijk tot augustus rondgerold is.
 
Nog steeds, hoe frustrerend het ook is om Philadelphia de afgelopen twee maanden te volgen, het goede nieuws is dat hun algehele verrassing het team hoop geeft over wat 2019 zou kunnen hebben, vooral als ze Harper of een andere grote ster landen.
 
Over Harper gesproken, de Washington Nationals zullen woensdagmiddag deelnemen aan hun laatste thuiswedstrijd in het seizoen 2018 tegen de Miami Marlins. En wanneer je opmerkingen hoort die voor het spel door Harper zijn gemaakt, is het moeilijk voor Phillies-fans om niet enthousiast te worden over de mogelijkheid dat het team hem probeert te ondertekenen wanneer het buiten het seizoen is.