Uw winkelwagen is leeg!

blijven in Arizona na het bespreken van verhuizing naar Nevada v

02-08-2019 0
Het is geen geheim dat de Arizona Diamondbacks op zoek zijn naar een nieuwe marge. Het team heeft Chase Field sinds hun inaugurele seizoen in 1998 thuis genoemd, en, voor goed of slecht, 20 jaar is tegenwoordig ongeveer de levensduur van een MLB-stadion.
 
Terwijl het team blijft aandringen op een nieuwe marge in Arizona, bespraken de D-Backs vorig jaar de mogelijkheid om te verhuizen naar een buitenwijk van Las Vegas in Zuid-Nevada, meldt Blake Apgar van de Las Vegas Journal-Review. In het bijzonder ontmoette het team vertegenwoordigers uit Henderson, Nevada, die onder andere een presentatie met ballpark-plannen maakten.
 
De voorgestelde marge voor 32.000 zitplaatsen zou eigendom zijn van de overheid en vrijgesteld zijn van onroerendgoedbelasting, met bouwkosten op $ 1 miljard. De faciliteit zou in de buurt van een geplande ontwikkeling zijn geplaatst, waaronder het toekomstige hoofdkantoor van de Raiders van de NFL, die in 2020 naar Las Vegas verhuizen.
 
Het verkennen van - of zelfs bedreigend - verhuizing is een veel voorkomende tactiek bij professionele sportteams die op zoek zijn naar nieuwe, door de overheid gefinancierde stadions in hun woonplaats. Ambtenaren van Henderson klinken erg enthousiast om Major League Baseball naar Nevada te brengen, en vermoedelijk waren de D-Backs blij hen te horen.
 
In mei 2018 sloten de D-Backs een overeenkomst met Maricopa County die hen recht geeft op alle inkomsten gegenereerd bij Chase Field. In ruil daarvoor namen ze verantwoordelijkheid voor stadionactiviteiten en onderhoud. De lease van het team loopt tot 2027, hoewel de overeenkomst van mei 2018 hen al in 2022 laat vertrekken.
 
Apgar zegt dat ambtenaren van Henderson nog steeds geen "officieel woord" van de D-Backs hebben ontvangen met betrekking tot hun intenties om verhuizing naar Nevada na te streven. De twee partijen hadden onlangs contact met elkaar sinds afgelopen februari.
 
De Oakland Athletics en Tampa Bay Rays, twee andere MLB-teams met ballpark-problemen, kunnen in de toekomst kandidaten zijn om naar Henderson te verhuizen, hoewel dat slechts mijn speculatie is.
 
Henderson ligt ongeveer 16 mijl ten zuidoosten van Las Vegas en wordt beschouwd als onderdeel van het grootstedelijk gebied van Las Vegas.