Uw winkelwagen is leeg!
07-11-2018
Als de rapporten waar zijn, zijn er waarschijnlijk veel teams die de front office van Cleveland Indians bellen om naar grote namen te informeren. We zien wie die teams zouden kunnen zijn.   Afscheid nemen is moeilijk, maar de Cleveland-indianen zouden dat snel genoeg kunnen doen. Met berichten die cirkelen dat bijna iedereen in het team op het punt staat te grijpen, is de front office van de Indiërs waarschijnlijk druk met veel telefoontjes.   Er zijn kanshebbers en..
11-10-2018
Veteraan opluchting werper Brad Ziegler, die twee stints had met de Diamondbacks, kondigde woensdag afscheid van het honkbal.   Ziegler, die het nieuws aankondigde via Twitter op zijn 39e verjaardag, gooide delen van zeven seizoenen met de Diamondbacks en stelde een 22-12 record samen om te gaan met een 2.57 ERA en 62 saves.   Ziegler werd dit seizoen genoemd naar het 20-jarig jubileumteam van de club voordat het werd overgenomen door de Diamondbacks tijdens de hande..
27-09-2018
Alle ogen zijn gericht op de Philadelphia Phillies en een handvol andere teams dit buiten het seizoen om te zien of ze Bryce Harper kunnen overtuigen om voor 2019 aan boord te komen.   Terwijl de Philadelphia Phillies hun zesde verlies op rij afleggen en proberen het seizoen positief af te sluiten door boven .500 te eindigen, zal het team van Gabe Kapler zich snel gaan concentreren op wat het seizoen 2019 in petto heeft, inclusief potentiële gratis agenten.   Geloof..
12-09-2018
DENVER - Daniel Descalso stond in de Diamondbacks-line-up op het tweede honk voor de vierde opeenvolgende wedstrijd op maandagavond, een trend die manager Torey Lovullo zei zal doorgaan en zal waarschijnlijk ten koste gaan van Ketel Marte.   "Ik heb het gevoel dat hij ongelofelijke at-bats heeft," zei Lovullo. "Hij dikker in het midden van onze line-up en hij houdt van deze tijd van het jaar. Hij heeft een goede mindset. Hij is in deze omgeving voor ons geweest. Dus ja, je zult e..
07-09-2018
Amir Garrett heeft niet veel velden gegooid sinds hij op de 10-daagse lijst met mensen met een handicap werd geplaatst, maar zijn gewonde linkervoet voelde zich beter na het gooien van een bullpen sessie op donderdagmiddag.   Garrett, de linkshandige reliever van de Reds, is sinds 25 augustus niet meer in een wedstrijd verschenen vanwege een blauwe plek in zijn linkervoet.   "We hopen hem volgende week vroeg beschikbaar te hebben om in games te pitchen," zei interim-..
21-08-2018
De Braves beginnen een drie-game-serie in de Steel City vanavond, en zullen een gnarly vier-game sweep achter zich laten. Na in het weekend grotendeels door de Rockies gemolesteerd te zijn, zullen de Braves zich keren naar het harde gooien van Righty prospect Bryse Wilson om vannacht te beginnen tegen de Pirates, want hij werd vandaag opgeroepen van AAA om zijn eerste Major League-start te maken. Hij vervoegt Mike Soroka en Kolby Allard als de derde 20-jarige Braves-pitcher om zijn Major Leag..
SITE MAP
  • Heren
  • Kind
  • Dames
  • Heren Gewoonte
  • Kind Gewoonte